Diensten

Dit wil ik!

Knopen door te hakken met professionele hulp? 

Hét antwoord te krijgen op al jouw interieurvragen? 

Het beste uit jouw ruimte en/of woning te halen? 

Éindelijk jouw ideeën en dromen visueel te maken? 

Ben jij klaar om...

Dit wil ik!

Sfeerbepaling
Kleuren advies
Materiaal advies
Indelings voorstel 
Eenheid creeëren
De juiste meubels uitzoeken

Voorbeelden van onderwerpen

Toe aan een frisse blik of een touch up van jouw huidige interieur?  Aan de slag zonder grote veranderen of verbouwingen? Laten we een Interior Date inplannen, ik help graag met originele en nieuwe ideeën.

Vooraf stuur ik een mail met een vragenlijst om je woonwensen in kaart te brengen. Ik ontvang graag vooraf Pinterest borden, foto’s van je huidige interieur en de wensen. Met al deze informatie krijg ik een goed beeld van de ruimte en jouw stijlvoorkeur.

Tijdens deze Interior Date gaan we samen aan de slag met al jouw vraagstukken. Na onze date ontvang je digitaal een presentatie met alle besproken punten en een box vol mooie samples!

Hebben we samen kleuren en materialen uitgezocht voor jouw interieur? Ik streef er naar om jou zoveel mogelijk van deze stalen mee te geven zodat je ook thuis alles nog eens kunt bekijken. 
INTERIOR DATE

445,- incl BTW 

LEVH interiors office

Dit wil ik!

Vrijblijvend kennismaking gesprek 
Moodboard
Kleuren plan
Materialen plan 
Drie plattegronden met indelingsvoorstel
Concept presentatie 
Definitieve plattegrond met maatvoering
3D visualisaties fotorealistisch 
3D animatie video 
Offertes opvragen bij vaste leveranciers

Lijst met de uitgekozen materialen 
Een box vol mooie samples 
Persoonlijke presentatie 

*De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte(s). 

Wat is inclusief?

4 - 6 weken 

LEVH interiors is gespecialiseerd in het maken van 3D visuals en 3D animaties. Ik ben er van overtuigd wanneer je doormiddel van visualisaties en animaties een beter beeld krijgt van een bepaald ontwerp, je goede keuzes kan maken omtrent materiaal, kleur, sfeer en beleving. Ook later in het realisatie studium werkt het in zijn voordeel want je kan altijd terug refereren naar 3D tekeningen. 

We starten een 3D interieur plan altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een gesprek waarbij we je wensen en eisen bespreken. Ik vind het altijd super belangrijk om goed in beeld te krijgen wie je bent en waar je naar op zoek bent. 

interieurplan 3d 

 vanaf 2595,- * incl BTW 

Dit wil ik!

- Uitbesteding tekenwerk in Sketchup 
- 3D visualisaties
- 3D animaties 
- Plattegronden met maatvoering 

Mogelijkheden:

2 - 4 weken 

Zit jij als (interieur-)architect, ontwerper of vastgoedontwikkelaar in tijdnood om alles zelf uit te tekenen?  Toe aan een interieur kantoorplan of tekeningen nodig voor een nieuwbouw appartementencomplex?  Laten we onze krachten samen bundelen. 

3D interieur visualisatie toont de mogelijkheden en potentie van een ruimte, door nauw samen te werken met de opdrachtgever ontwikkelt LEVH interiors vanuit een grove schets een realistische visualisatie. Teamwork makes the dreamwork! Zakelijk 3d 

vanaf 695* excl BTW 

De eventuele aanpassingen en verdere ideeën voer ik door tot aan de officiële eindpresentatie. Tijdens het ontwerpproces zullen er meerdere contactmomenten zijn. Ik houd je overal van op de hoogte en er is altijd ruimte voor feedback en/of eigen ideeën. 

03. PRESENTATIE 

Dan ga ik brainstormen over sferen, materialen en kleuren. Ik neem de notities van het intakegesprek mee in het proces en haal allerlei materialen te voorschijn die ik vind passen bij de sfeer.

Daarna volgt er een concept presentatie, waarin ik uitleg geef over de gekozen sfeer. Tijdens deze afspraak zullen we samen het plan doornemen en kunnen we evalueren wat je van dit plan vindt.

Elk project is anders en vraagt om een passend ontwerp. Daarom start ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een gesprek waarbij we je wensen en eisen bespreken. Ik vind het altijd super belangrijk om goed in beeld te krijgen wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Op basis van het gesprek maak ik een persoonlijke offerte, bij akkoord op deze offerte ga ik aan de slag!

01. INTAKE

Werkwijze

02. CONCEPT

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek in!


Klaar om next level te gaan?

LEVH interiors is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieur 3D visualisaties voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Of het nu gaat om een 3D interieur visualisatie voor jou als (interieur-)architect, projectontwikkelaar of om uw toekomstige woning te kunnen visualiseren: het brengt jouw verhaal en visie tot leven! 

LEVH interiors 

Menu