Klik op een afbeelding om het project te bekijken

Portfolio

Een selectie van mijn werk 

A light and airy California beach house with a modern twist’’ 

Dát was mijn uitgangspunt voor het project wat ik vandaag presenteerde. Momenteel wonen zij in Ierland en gaan terug verhuizen naar Nederland. Een internationaal stel die graag de ‘’Amerikaanse farm house’’ vibes terug wilde laten komen.  Mega leuk om een keer een andere stijl toe te passen and I loved it!

Particulieren  woning 

Interieurplan 3D -Berkel en Rodenrijs

Hoe geweldig leuk is dit huis op Ibiza?! 

In samenwerking met Edstylio heb ik deze 3D visualisaties ontwikkelt voor een renovatie project op het mooie Ibiza. Dankbaar voor dit mega leuke project, one of my faves!


Zakelijk 3D - Ibiza appartement

Onlangs een van mijn grootste projecten opgeleverd en wat ben ik trots op het eindresultaat. Zo dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om een interieur plan te maken voor dit mega mooie huis. 

De vraag van de opdrachtgever was een 70’s chique en naturals ontwerp, het gevoel van buiten naar binnen halen. Stoere materialen zoals walnoot hout, natuursteen en beton komen terug in het ontwerp. Zo stoer!

Particulier 

Interieurplan 3D - Beuningen 

Interieurplan 3D - Veldhoven

Interieurplan voor een vrijstaande bungalow in Oss. 

3D interieur visualisatie toont de mogelijkheden en potentie van een ruimte. Ze spelen een steeds grotere rol tijdens het beslissingsproces. Of het nu gaat om een 3d interieur visualisatie voor u als (interieur-)architect, projectontwikkelaar of om uw toekomstige woning te kunnen visualiseren. Visualisaties overtuigen, verkopen en informeren.

Door het toevoegen van de juiste belichting, verlichting, meubels en decoratie komt ieder interieur foto-realistisch tot leven!

Interieurplan 3d - oSS

Interieurplan 3d -Rotterdam

oor een super leuke opdrachtgever uit Rotterdam heb ik vorige week een interieur plan gepresenteerd. De Japandi en Wabi Sabi sferen heb ik doorgevoerd in het ontwerp, ik heb zowel organische als een recht lijnen spel gecreeërd en de natuurlijke tinten zoveel mogelijk laten spreken. 

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


let's make some interiors with levh

LEVH interiors is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieur 3D visualisaties voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Of het nu gaat om een 3D interieur visualisatie voor jou als (interieur-)architect, projectontwikkelaar of om uw toekomstige woning te kunnen visualiseren: het brengt jouw verhaal en visie tot leven! 

LEVH interiors 

Menu