INTERIEUR EXPERT MET EEN PASSIE VOOR ARCHITECTUUR EN MATERIAAL, GEÏNSPIREERD DOOR REIZEN. 

hi, ik ben lean

Mensen om mij heen zouden mij omschrijven als avontuurlijk, creatief en een tikkeltje eigenwijs. Als ik iets in mijn hoofd heb moet het ook zo gebeuren en dan het liefst zo snel mogelijk. 

Ik ben ervan overtuigd dat een interieur, zowel jouw thuis als jouw werkplek, een omgeving moet zijn waarin jij je prettig voelt en helemaal jezelf kan zijn. Een interieur is een weerspiegeling van hoe je in het leven staat.

waar een wil is, is een weg

LEVH hebben in het leven is iets wat mij typeert. 

wat ik dan ook écht belangrijk vind?

Een fijne samenwerking! Het ontzorgen en samen enthousiast worden over jouw nieuwe interieur. Ik geloof dat een goed ontwerp een verhaal vertelt en daar weet ik dan ook perfect op in te spelen.

Met mijn creativiteit en passie voor het vak wil ik je adviseren, begeleiden en bovenal gelukkig maken. Ik streef samen met jou naar een ontwerp dat écht bij jouw wensen, eisen en behoeftes past!

Ik kan niet wachten
om jouw ideeën en dromen visueel te maken.

Wanneer leer ik jou kennen?

Dat begon al toen ik erg jong was. Ik verbaasde me over de prachtige Spaanse wijken die ik op vakantie zag en riep toen al: “Later als ik groot ben, wil ik deze huizen inrichten!”

Gebouwen, vormen en materiaalkeuzes, hebben mij altijd ontzettend geboeid. Door de mooie reizen die ik maak, word ik geïnspireerd door alles wat ik zie: de mensen, natuur, kunst, architectuur en cultuur. Mijn creatieve geest is altijd actief.

WAAR MIJN PASSIE VOOR INTERIEUR VANDAAN KOMT?

little story time

FUN & RANDOM FACTS